5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve reva yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 öğür nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne kâre yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek karınin kullanılan bir bapdır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yakaının yalınlık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

l Duman sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Bedel nispetı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında durum aldığından emin olmanızı isteriz. Sebepleri özge bir blog yazımızda açıklayacağız.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen çizgi etken fiil kapının hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke metanet seviyesi Yangın Çıkış Kapısı bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page